Σεισμός στην Αμοργό
Δυο σεισμικές δονήσεις έγιναν ανοιχτά της Αμοργού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δυο σεισμικές δονήσεις έγιναν ανοιχτά της Αμοργού το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η πρώτη δόνηση σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών είχε επίκεντρο 12 χιλιόμετρα νότια της Αρκεσίνης Αμοργού του νησιού και ήταν 3,3 Ρίχτερ. Περίπου μία ώρα μετά την προηγούμενη σεισμική δόνηση, καταγράφηκε νέα, ισχυρότερη.
Νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης
Ειδικότερα, πρόκειται για σεισμό μεγέθους 3,6 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 13:57, με το επίκεντρό του να υπολογίζεται 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης και είχε εστιακό βάθος 14,7 χιλιόμετρα.
Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο κάνει λόγο για σεισμό μεγέθους 3,5 Ρίχτερ, που σημειώθηκε 34 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Οίας, ο οποίος είχε εστιακό βάθος με εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα.


Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
Η δέσμευση των λογαριασμών Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες επιζώντων της Χίου
Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




