Σάμος: Συνελήφθη διακινητής για το ναυάγιο με τέσσερις νεκρούς
Μεταξύ των διασωθέντων είναι και ο διακινητής των αλλοδαπών, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη ενός διακινητή, ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει στη χώρα με πλαστική λέμβο παράνομους μετανάστες, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να βρουν τραγικό θάνατο στο ναυάγιο ανοιχτά της Σάμου, προχώρησαν οι Αρχές.
Το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23.09.24) στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, βορειοδυτικά της Σάμου.
Σύμφωνα με τις Αρχές, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 26 αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου.
Μεταξύ των διασωθέντων είναι και ο διακινητής των αλλοδαπών, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.
Συνολικά, έχουν διασωθεί 31 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής, ενώ έχουν ανασυρθεί τέσσερις σοροί. Οι διασωθέντες εκτιμούν πως αγνοείται ακόμα ένα άτομο.
Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από πλωτά και χερσαία μέσα του Λιμενικού Σώματος και παραπλέοντα πλοία για τυχόν αγνοούμενους.
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




