Υπόθεση παλαιοχριστιανών: Τρεις συλλήψεις σεκιούριτι μετά την αρπαγή του βρέφους από το νοσοκομείο
Αρνείται τα πάντα ο παλαιοχριστιανός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη τριών υπαλλήλων ασφαλείας του νοσοκομείου Αλεξάνδρα προχώρησαν οι αρχές για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, μετά την αρπαγή του βρέφους του παλαιοχριστιανού.
Ήδη από τον Αύγουστο σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια του νεογέννητου είχε αφαιρεθεί από τους γονείς του και είχε δρομολογηθεί ήδη η μεταφορά του σε άλλη κρατική δομή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι υπάλληλοι ασφαλείας του νοσοκομείου απέτυχαν αντιληφθούν την είσοδο του παλαιοχριστιανού στο νοσοκομείο αλλά και την έξοδο του μαζί με την σύζυγό του και το νεογέννητο.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ethnos.gr σε επικοινωνία που είχε ο καταζητούμενος πλέον παλαιοχριστιανός, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με το περιστατικό.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



