Άγιος Παντελεήμονας: «Τον σκότωσαν» - Η οικογένεια του 38χρονου Μοχάμεντ ζητά απαντήσεις
Άγριο βασανισμό καταγγέλλει η οικογένεια του νεκρού μετανάστη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Άγριο βασανισμό καταγγέλλει η οικογένεια του νεκρού μετανάστη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Ο ξάδερφος του 38χρονου Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ καταγγέλλει πως οι αστυνομικοί δεν ενημέρωσαν ποτέ τον ίδιο και την οικογένειά του για την κατάσταση του ανθρώπου τους.
«Τον σκότωσαν, γιατί την τελευταία ημέρα που τον είχαμε δει στο σπίτι, ήταν μία χαρά και από τότε που πήγαν στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, χάσαμε την επικοινωνία και τα πάντα μαζί του» δήλωσε ο Βατζίτ στο Mega, για τον θάνατο του ξαδέρφου του μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Η καταγγελία της οικογένειας
«Εμείς αυτή τη στιγμή ψάχνουμε και περιμένουμε Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν τον ξάδερφό μας, τον Καμράν Νασίκ.
Τον σκότωσαν, γιατί την τελευταία ημέρα που τον είχαμε δει στο σπίτι, ήταν μία χαρά και από τότε που πήγαν στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, χάσαμε την επικοινωνία και τα πάντα μαζί του.
Δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία μαζί του, η τελευταία φορά που ήρθαμε σε επαφή ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 06:30 το απόγευμα. Μετά, τον παίρναμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, καλέσαμε σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, όπως της Νέας Ιωνίας, της Μεταμόρφωσης και του Ηρακλείου. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για τον ξάδερφό μας.
Στις 20 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα, είχα καλέσει στις 11:30 το βράδυ στο Α.Τ. Νέας Ιωνίας να δω εάν έχουν κάποια πληροφορία. Εκεί, μου είπαν να τους δώσω τα στοιχεία του ξαδέρφου μου, για να δουν εάν τον έχουν σε άλλο Αστυνομικό Τμήμα.
Μετά τους ξαναπήρα και μού είπαν πως τον έχουν στον Άγιο Παντελεήμονα από τις 18 Σεπτεμβρίου. Δεν μίλησα ποτέ με τον ξάδερφό μου, ενώ όταν κάλεσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, ρωτώντας γιατί τον κρατούν, μού απάντησαν ότι είναι παράνομος. Εγώ, με τη σειρά μου, τους εξήγησα πως είναι νόμιμος, έχει τα χαρτιά του.
Μετά, τους είπα ότι εάν θέλουν μπορώ να τους πάω τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι είναι νόμιμος. Μού απάντησαν ότι δεν μπορώ να πάω με τα χαρτιά του, αλλά να μεταβώ την αυριανή για να τον δούμε.
Όταν τους ρώτησα εάν είναι καλά, μού απάντησαν απλά πως είναι εδώ.
Εμείς ως συγγενείς, δεν μπορούμε να πούμε κάτι, τις σχετικές απαντήσεις θα τις δώσει η δικηγόρος μας».
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




