Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης
Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν πριν από λίγα λεπτά στο Δημαρχείο Ηλιούπολης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι εισβολείς μπήκαν στο γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου. Όταν κατάφεραν να φτάσουν στο γραφείο του Δημάρχου, προπηλάκισαν και έσπρωξαν μια εκ των συνεργατών του, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος συνεπλάκη μαζί τους προσπαθώντας να προστατεύσει τις εργαζόμενες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές ή τραυματίες.
Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έκανε ορισμένες προσαγωγές κατά την έξοδο των εισβολέων, στο ύψος της κεντρικής πλατείας.
Συνεργάτες του Δημάρχου, μιλώντας στο ilioupolinews κάνουν λόγο για «άνανδρες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που δεν πρόκειται να λυγίσουν το ήθος και το τιτάνιο έργο της Δημοτικής αρχής και του ίδιου του Δημάρχου», συμπληρώνοντας πως «Το τεράστιο έργο του δημάρχου κου Βαλασόπουλου οι αξίες του και το ηγετικό του προφίλ έχουν κάνει πολλούς να χάσουν την ψυχραιμία τους».
Πηγή: ilioupolinews.gr
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



