Βόλος: Μαθήτρια επιχείρησε να κλέψει μηχανάκι και ο ιδιοκτήτης την ξυλοκόπησε
Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ξυλοκόπησε μαθήτρια 50χρονος στο Βόλο, επειδή επιχείρησε να του κλέψει το μηχανάκι.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 50χρονος μετέβη με το δίκυκλό του σε σούπερ μάρκετ και το άφησε με τα κλειδιά πάνω, μέχρι να κάνει τις αγορές του. Σε κοντινό παγκάκι καθόταν μία παρέα νεαρών, που είδε τον 50χρονο να αφήνει τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.
Τότε η κοπέλα της παρέας ανέβηκε στο δίκυκλο και επιχείρησε να φύγει. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο έδαφος. Λίγες στιγμές μετά, ο 50χρονος βγήκε από το σούπερ μάρκετ με σακούλες στα χέρια και αντιλήφθηκε τι έχει γίνει.
Πλησίασε τη νεαρή και ξεκίνησε να την χτυπά με γροθιές. Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τη νεαρή κοπέλα και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς εκτός από τα χτυπήματα του 50χρονου είχε τραυματιστεί και κατά την πτώση της από τη μηχανή. Στο Νοσοκομείο Βόλου βρίσκεται και η μητέρα της κοπέλας.
Οι κάμερες θα δώσουν τις απαντήσεις για τον θάνατο της γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας
«Σκέτη υποκρισία» η δήλωση Λαζαρίδη για τις αμοιβές που έλαβε κατά τις παράνομες προσλήψεις του
Χριστός για μια βδομάδα: Αυτό είναι το «ιερό δισκοπότηρο» των video games που κάποιους τους εκνευρίζει
Εκατομμυριούχοι στηρίζουν την τελευταία προσπάθεια να σωθεί ο Τίμι, μια εγκλωβισμένη φάλαινα στη Γερμανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



