Ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών: «Η κατάσταση παρακμής βολεύει το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση»
«Απαιτούμε να αποσυρθεί η απόφαση του ΥΠΑΙΘΑ για ηλεκτρονικές κάλπες στις επερχόμενες εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια και να οριστούν ζωντανές διαδικασίες»
Να αποσυρθεί το ΦΕΚ για τις ηλεκτρονικές εκλογές των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια ζητά με ψήφισμά του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης».
«Μπορεί να βολεύει το υπουργείο και την κυβέρνηση η κατάσταση παρακμής στην οποία έχουν περιέλθει τα υπηρεσιακά συμβούλια τα τελευταία χρόνια, όπου μέσα σε αυτά ουσιαστικά αλωνίζει χωρίς αντίλογο η διοίκηση και η κυβερνητική πολιτική εις βάρος των δικαιωμάτων μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει» επισημαίνει.
Διαβάστε περισσότερα στο alfavita.gr
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



