Κέρκυρα: Παρέμβαση της αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος κατά του κυκλώματος εκβιαστών
Δεσμεύονται τα περιουσιακά τους στοιχεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

O επικεφαλής της αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων στην υπόθεση του κυκλώματος των εκβιασμών φορολογουμένων στην Κέρκυρα.
Δεσμεύονται τα περιουσιακά τους στοιχεία
Για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί τέσσερις εφοριακοί, μεταξύ των οποίων είναι και ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ, καθώς και ένας λογιστής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εντολή του κ. Βουρλιώτη ήδη έχει διαταχθεί προσωρινή δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων και σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι επιλήψιμο, η ανεξάρτητη αρχή θα προχωρήσει σε οριστική δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων. Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια εντολή, θα ελεγχθούν και τα περιουσιακά στοιχεία φορολογουμένων που τυχόν έχουν ευνοηθεί από τη δράση του κυκλώματος της Κέρκυρας.
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Επτά χρόνια ταξίδι, 6 ήπειροι, 38 χώρες: Η ιστορία του Τομ και του σκύλου του που περπάτησαν τον κόσμο
Μητσοτάκης για Καρυστιανού: Μεγάλη απόσταση μεταξύ του να είσαι γονιός θύματος και αρχηγός κόμματος
Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Καρτέρι θανάτου στον 50χρονο πρόεδρο της κοινότητας Λιθοβουνίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



