Χανιά: Με ιογενή γαστρεντερίτιδα οι ασθενείς που εισήχθησαν μαζικά στο νοσοκομείο – Τι λέει η Παγώνη στο OPEN
Μερικά από τα άτομα πήραν εξιτήριο ενώ άλλα νοσηλεύονται ακόμα στο νοσοκομείο Χανίων.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε στα Χανιά, για μαζική μαζικές εισαγωγές ασθενών με γαστρεντερίτιδα που στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ πολλοί εκ των εισαχθέντων είναι φοιτητές.
Καθησυχάζει η Παγώνη
Μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στην τηλεόραση του OPEN, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακος, από προχθές το βράδυ μέχρι χθες το πρωί προσήλθαν στα Επείγοντα το νοσοκομείου 43 άτομα από τα οποία τα 23 παιδιά 18 έως 23 ετών από την Πολυτεχνική Σχολή. Όπως τόνισε, μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ιογενή γαστρεντερίτιδα με υψηλή μεταδοτικότητα. «Μέχρι χθες το βράδυ που μίλησα με το νοσοκομείο, υπήρχε μία σταθερότητα, αλλά προσήλθαν άλλα 17 περιστατικά», σημείωσε ο κ. Γιαννακός.
Στην εκπομπή μίλησε και η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, και τόνισε ότι πρόκειται για τον νοροϊό που κρατάει περίπου τρεις μέρες. «Είναι δύσκολη η κλινική κατάσταση γιατί έχει πολλούς εμετούς και διάρροιες», ενημέρωσε και τόνισε ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή, αλλά καλή ενυδάτωση.
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



