Ραφήνα: Φωτιστικό ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι καθηγήτριας γυμνασίου
Να σημειωθεί πως η καθηγήτρια τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφριά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με ελαφριά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθηγήτρια στη Ραφήνα, που τραυματίστηκε από φωτιστικό που ξεκόλλησε και έπεσε πάνω της.
Το περιστατικό, που υπογραμμίζει την πλημμελή συντήρηση των δημόσιων υποδομών, συνέβη στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας. Η καθηγήτρια διέσχιζε τον διάδρομο του σχολείου, όταν ένα φωτιστικό ξεκόλλησε και έπεσε πάνω στο κεφάλι της.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν μαθητές και γονείς, ενώ η τάξη στην οποία θα έκανε μάθημα σχόλασε μία ώρα νωρίτερα. Οι υπεύθυνοι του σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, ζήτησαν από τον δήμο, που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων, να στείλει συνεργείο να ελέγξει όλα τα φωτιστικά.
Να σημειωθεί πως η καθηγήτρια τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφριά.
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



