Ασπρόπυργος: Πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να «ξαφρίζουν» σιδηροδρομικό υλικό - Τους βοηθούσε υπάλληλος
Από την έρευνα προέκυψε πως ένας υπάλληλος «έπαιρνε μίζα» για να επιτρέπει στους συλληφθέντες να μπουν στο εργοτάξιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε τέσσερις συλλήψεις ατόμων που είχαν «ξαφρίσει» σιδηροδρομικό υλικό στον Ασπρόπυργο προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το πρωί της Τετάρτης.
Κατά τη διάρκειας περιπολίας κοντά σε σημείο στο οποίο πραγματοποιούνται εργασίες στο σιδηροδρομικό δίκτυο στην περιοχή του Ασπροπύργου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα «φορτωμένο» με σιδερένια αντικείμενα τα οποία είχαν αφαιρεθεί από το εργοτάξιο.
Λίγα μέτρα πιο κάτω, εντόπισαν δύο άτομα τα οποία πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να αφαιρούν σιδηροδρομικό υλικό.
Τους βοηθούσε υπάλληλος
Από την έρευνα προέκυψε πως ένας υπάλληλος της εταιρείας υποστήριξης τεχνικών εργασιών στις σιδηροδρομικές γραμμές «έπαιρνε μίζα» για να επιτρέπει στους συλληφθέντες να μπουν στο εργοτάξιο και στις γραμμές του τρένου και να παίρνουν ό,τι βρίσκουν.
Συνελήφθησαν ένας 22χρονος, ένας 26χρονος, ένας 39χρονος και μία 37χρονη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα ενώ το κλεμμένο σιδηροδρομικό υλικό αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ.
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




