Σκιτσογράφος καταγγέλλει ότι εισαγγελέας τού κατάσχεσε σκίτσο: «Γιατί δεν πας να σκιαγραφήσεις σε καμιά πλατεία;»
Τι κατήγγειλε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο σκιτσογράφος Παναγιώτης Μητσιμπόνος. Όπως έγραψε, η εισαγγελέας, στη δίκη για την υπόθεση «Αμαρυλλίς» που αφορά στην εμπορία ανθρώπων, κατάσχεσε για λίγη ώρα το μπλοκ με τα σκίτσα του ρωτώντας τον μάλιστα, «γιατί σκιαγραφεί στο δικαστήριο και δεν πάει να σκιαγραφήσει σε καμιά πλατεία».
Όταν του επεστράφη το μπλοκ μετά την διακοπή της δίκης, είδε ότι ένα από τα σκίτσα του, κατασχέθηκε. Μάλιστα ήταν «το πιο ωραίο» και απεικόνιζε την έδρα και τις πλάτες των κατηγορουμένων.
Η ανάρτησή του
«Δεν πρόλαβα να ζεσταθώ καλά καλά, με κάρφωσε ένα όργανο και με κάλεσε στην έδρα η κα Εισαγγελέας… Με ρώτησε “γιατί σκιαγραφώ στο δικαστήριο και δεν πάω να σκιαγραφήσω σε καμιά πλατεία”. Μου κατέσχεσε το μπλοκ και όταν μου το επέστρεψε, μετά τη διακοπή, μου είχαν κατάσχει ένα από τα σκίτσα (το πιο ωραίο) που απεικόνιζε την έδρα και τις πλάτες των κατηγορουμένων», αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Παναγιώτης Μητσιμπόνος.
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη λόγω Qatargate - Τι απαντά
Ειρωνικό «ευχαριστώ» εργαστηριακών γιατρών σε Καρποδίνη: «Παρακαταθήκη ένας κλάδος οικονομικά εξαντλημένος»
Μπλόκο στα φθηνά δέματα από Temu και Shein: Η «τσουχτερή» αλλαγή από 1η Ιουλίου
Εκλογές για κλάματα (ή για γέλια): Κέρδισε τη δημαρχία... χωρίς να κατέβει υποψήφιος!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



