Καμένα Βούρλα: Προφυλακιστέα η 50χρονη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης
Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Προφυλακιστέα η 50χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.
Μετά την πολύωρη απολογία της στον Ανακριτή, ο τελευταίος με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για το έγκλημα που συγκλόνισε την Λουτρόπολη της Φθιώτιδας.
Στο άκουσμα της απόφασης της προσωρινής κράτησης, η 50χρονη κατέρρευσε και κάλεσαν ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.
Αρνείται κάθε εμπλοκή
Η φερόμενη ως δράστιδα, πέρασε κάτω από άκρα μυστικότητα το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας, νωρίτερα από την ώρα που είχε προαναγγελθεί και απολογούνταν για περισσότερο από πέντε ώρες.
Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή, ενώ και ο συνήγορός της Μιχάλης Αστρακάς, θεωρεί ότι τα στοιχεία της κατηγορίας είναι ελλιπή. Στο πλευρό της η κατηγορούμενη είχε τόσο το σύζυγό της όσο και τον γιο της.
Τι συμβαίνει στα Στενά του Ορμούζ: Οι 94 ημέρες της απόλυτης παράλυσης και τα επόμενα βήματα
Οι ανεξάρτητοι «αξιωματική αντιπολίτευση»: Οι νέες ισορροπίες στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
Νέο κεφαλαίο στο «θρίλερ» με τις εξαφανίσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ: Την βρήκαν νεκρή ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή της
Ψύχραιμος 48χρονος τσακώθηκε με τη σύζυγο, μπήκε σε εκσκαφέα και γκρέμισε το μισό του σπίτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



