Δύο τουρίστες νεκροί σε κρουαζιερόπλοια
Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δύο θάνατοι επιβατών σημειώθηκαν χθες σε διαφορετικά κρουαζιερόπλοια όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό.
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Πιο συγκεκριμένα, στη Μύκονο, το πρωί της Παρασκευής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή από τον ναυτικό πράκτορα ενός κρουαζιερόπλοιου σημαίας Μάλτας, ότι ένας 65χρονος Άγγλος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στην καμπίνα του.
Ο θάνατος του 65χρονου διαπιστώθηκε από τον ιατρό του πλοίου. Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής
Τέλος λίγο αργότερα, στη Ρόδο, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή από τον ναυτικό πράκτορα ενός κρουαζιερόπλοιου σημαίας Μπαχαμών, ότι ένας 89χρονος Αμερικανός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, επίσης εντός του πλοίου, με τον θάνατό του να επιβεβαιώνεται και πάλι από τον γιατρό του κρουαζιερόπλοιου. Και σε αυτήν την περίπτωση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Πώς επιλέγω ψυχοθεραπευτή; Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν… καθίσετε στην πολυθρόνα
Τόνοι σκουπιδιών σε ποτάμια, ρέματα και αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας- Τι είναι το «Cyclone Project» που φιλοδοξεί να καθαρίσει τις περιοχές
Σκηνές αστυνομικής βίας στα Εξάρχεια: ΜΑΤ και ΔΡΑΣΗ μπήκαν σε μαγαζί και χτυπούσαν κόσμο επί 2 ώρες - Δείτε βίντεο
Λουτρό αίματος χωρίς σταματημό: Ο ισραηλινός στρατός ξεκινά μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στη Γάζα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr