Κορυδαλλός: Κρατούμενη βρέθηκε απαγχονισμένη - Συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Εισαγγελέας παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας για το περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Απαγχονισμένη εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής σε χώρο του Ειδικού Κέντρου Υγείας Κρατουμένων Κορυδαλλού μια γυναίκα, κρατούμενη των φυλακών, ενώ συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι για το περιστατικό.
Τι ανακοινώθηκε από το υπ. Προστασίας του Πολίτη
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «η ανωτέρω απογευματινές ώρες της 24-10-2024 είχε μεταφερθεί στο Ειδικό Κέντρο Υγείας, απ’ όπου διακομίσθηκε σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο για εξέταση, καθώς παρουσίασε παραβατική συμπεριφορά. Από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο κρίθηκε η επιστροφή της στο Κατάστημα Κράτησης, ωστόσο πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 25 Οκτωβρίου 2024, παρουσίασε εκ νέου διαταραχές και οδηγήθηκε στο Ειδικό Κέντρο Υγείας Κρατουμένων, απ’ όπου θα μεταφερόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, πλην όμως το βράδυ της ίδιας μέρας εντοπίστηκε από σωφρονιστικό υπάλληλο χωρίς τις αισθήσεις της».
«Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας, κατά την οποία συνελήφθησαν 2 σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Στο χώρο κλήθηκε και προσήλθε ιατροδικαστής, καθώς και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




