Δίχρονο παιδί στα Γρεβενά κατάπιε κέρμα και μεταφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο
Στη Θεσσαλονίκη έλαβε αίσιο τέλος η περιπέτεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Περιπέτεια για 2χρονο παιδί από τα Γρεβενά και την οικογένειά του. Το παιδί κατάπιε κέρμα, μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό νοσοκομείο, από εκεί στα Ιωάννινα και τελικά η ταλαιπωρία του έλαβε τέλος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου η παιδίατρος κατόπιν συνεννόησης με το νοσοκομείο Ιωαννίνων, αποφάσισαν να διακομιστεί εκεί.
Στη συνέχεια η αναισθησιολόγος δήλωσε αναρμόδια λόγω της ηλικίας του παιδιού και επίσημα το νοσοκομείο δεν μπορούσε να αναλάβει το συγκεκριμένο περιστατικό, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του παιδιού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και εκεί έλαβε αίσιο τέλος η περιπέτεια, καθώς ήδη ο ανήλικος πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.
Κυψέλη: Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο του βρέφους - Τα ευρήματα του ιατροδικαστή
«Το νησί Χαργκ ανατινάζεται»: Η AI ανάρτηση Τραμπ κατά του Ιράν και η νέα κλιμάκωση
«Θέλουμε απλά μια αξιοπρεπή ζωή»: Εγκλωβισμένες στη Θέουτα δεκάδες ανήλικες από το Μαρόκο - Τα γράμματά τους
«Μου αρέσει ο Κολοκυθάς, είναι πολύ συμπαθητικός»: Η Ανθή Βούλγαρη τον αναζητά για… καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



