Λαύριο: «Δεν μετανιώνω» λέει ο καθηγητής που μοίρασε σε μαθητές φυλλάδιο με ομοφοβικές αναφορές
Αμετανόητος δηλώνει ο καθηγητής που προκάλεσε σάλο καθώς μοίρασε φυλλάδιο με ρατσιστικό – ομοφοβικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αμετανόητος δηλώνει ο καθηγητής που προκάλεσε σάλο καθώς μοίρασε φυλλάδιο με ρατσιστικό – ομοφοβικό περιεχόμενο σε μαθητές σε σχολείο στο Λαύριο όπου δίδασκε.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι μαθητές στους γονείς τους, ο καθηγητής που είναι που μοίρασε το εν λόγω φυλλάδιο είναι φιλόλογος, ωστόσο καλύπτει το μάθημα των θρησκευτικών. Παράλληλα, φέρεται να έκανε κήρυγμα μίσους εντός της αίθουσας, με το περιστατικό να γίνεται άμεσα γνωστό στην κοινωνία του Λαυρίου.
Ο ίδιος δήλωσε πως δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή η υπόθεση καθώς τέθηκε σε αναστολή από το Υπουργείο Παιδείας.
«Δεν μετανιώνω που έδωσα τα φυλλάδια»
«Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα κείμενα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου αλλά δεν μπορεί βέβαια να το κατανοήσει ο καθένας αυτό. Ο ντόρος που έγινε δεν έκανε κακό μόνο σε εμένα αλλά και στα παιδιά», είπε αρχικά ο καθηγητής στο MEGA και συνέχισε:
«Ήταν άκομψο το γεγονός ότι ο υπουργός Παιδείας με έθεσε σε αργία χωρίς να μπορέσω πρώτα να εξηγήσω τι συνέβη. Ούτε που πρόλαβα να μιλήσω με τον διευθυντή του σχολείου. Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια τροπή όλο αυτό, αλλά δεν μετανιώνω που έδωσα τα φυλλάδια. Δεν νιώθω αδικημένος με την απόφαση του υπουργείου. Είμαι 25 χρόνια στα σχολεία ως καθηγητής. Υπάρχουν μαθητές και γονείς που με στηρίζουν. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο, θα το σκεφτώ».
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



