Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για να σωθεί το προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή του δάσους της Στροφυλιάς στο Βουπράσιο της Δυτικής Αχαΐας. Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (05/11) και λόγω των ισχυρών ανέμων ξέφυγε από τον έλεγχο και πήρε διαστάσεις.
Στη μάχη επίγεια και εναέρια μέσα
Το μεγάλο στοίχημα των ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων είναι η φωτιά να μην περάσει στο δάσος της Στροφυλιάς, προς την πλευρά της Ηλείας, στο Κουνουπέλι.
Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 135 πυροσβέστες με οκτώ πεζοπόρα τμήματα και 37 οχήματα, καθώς και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν έχει περάσει στο δάσος της Στροφυλιάς, καίγοντας μέχρι τώρα έκταση κυρίως με καλαμιές και κάποια πεύκα.
Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
«Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



