Τρίκαλα: Ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε 68χρονο στο Κακοπλεύρι
Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αστυνομικός που σκότωσε 68χρονο στο Κακοπλεύρι Τρικάλων το πρωί του περασμένου Σαββάτου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, ο 68χρονος έπεσε νεκρός από σκάγια όπλου, με τον αστυνομικό να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με ανακρίτρια και εισαγγελέα να τον αφήνουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.
Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά και η απαγόρευση κυνηγιού ή παρουσίας σε χώρο που κυνηγούν.
Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (2/11) με τον 68χρονο να χάνει τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από σκάγια κυνηγού, την ώρα που βρισκόταν στο Κακοπλεύρι Τρικάλων για να μαζέψει χόρτα.
Άμεσα ο αστυνομικός συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ φέρεται αν συμμετείχε και σε γκρουπ κυνηγών το 2022 στο Ελάφι, όταν και έπεσε νεκρό ένα 12χρονο παιδί.
Η φαρμακερή παρέμβαση της Κοβέσι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τα ομαδικά φίλια πυρά στον Σκέρτσο και η καθησυχαστική διαβεβαίωση του Μαρινάκη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Κινήσεις της κυβέρνησης για να περιορίσει τα… γαλάζια παράπονα: Ανοίγματα στους βουλευτές ενώ τα «καρφιά» συνεχίζονται
Οι βομβαρδισμοί σταμάτησαν αλλά ο πόλεμος μεταφέρθηκε στα Στενά του Ορμούζ
«Παράθυρο» 90 ημερών δίνουν τα στρατηγικά αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη - Πότε αναμένονται «καταστροφικές συνέπειες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




