Μαραθώνιος: Ξεκινούν νωρίτερα και ενισχύονται τα δρομολόγια του Μετρό την Κυριακή - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τραμ
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μισή ώρα νωρίτερα από τη συνήθη ώρα έναρξης της κυκλοφορίας, δηλαδή από τις 5 το πρωί, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την Κυριακή (10/11) οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ. Σημειώνεται, πως η Γραμμή 1 του Μετρό ξεκινά τη λειτουργία της στις 5 το πρωί.
Παράλληλα η ΣΤΑ.ΣΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, προχωρά σε ενίσχυση των δρομολογίων του Μετρό και αύξηση της συχνότητας διέλευσης των συρμών το ερχόμενο Σάββατο μεταξύ 14:00 - 19:00 και την Κυριακή από τις 7 το πρωί έως τη λήξη του Μαραθωνίου. Για το λόγο αυτό, δρομολογεί 2 επιπλέον συρμούς σε καθεμιά από τις 3 Γραμμές του Μετρό.
Στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου ως τις 8μιση το βράδυ της Κυριακής τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Φιξ».
Μέτρα μήνα - μήνα ανακοινώνονται σήμερα στη ΔΕΘ: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Μητσοτάκη
Ο «Μαραθώνιος» της ΣΤΑΣΥ: Παραδίδεται ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός του ΗΣΑΠ - Υπομονή για νέους
Καρέ καρέ το χρονικό της εισβολής του 31χρονου με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες
Γιατί το Ιράν δεν κάνει πίσω: Η μάχη στα Στενά του Ορμούζ και το επικίνδυνο αδιέξοδο με τον Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




