Μαραθώνιος Αθήνας: Ξεκινούν νωρίτερα και ενισχύονται τα δρομολόγια στο Μετρό
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου οι γραμμές 2 & 3 του μετρό θα λειτουργούν από τις 5 το πρωί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μεταβολές στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα υπάρξουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου οι γραμμές 2 & 3 του μετρό θα λειτουργούν από τις 5 το πρωί, μισή ώρα νωρίτερα από τη συνήθη ώρα έναρξης της κυκλοφορίας. Σημειώνεται, πως η γραμμή 1 του μετρό ξεκινά τη λειτουργία της στις 5 το πρωί.
Παράλληλα η ΣΤΑΣΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, προχωρά σε ενίσχυση των δρομολογίων του μετρό και αύξηση της συχνότητας διέλευσης των συρμών το Σάββατο μεταξύ 14:00-19:00 και την Κυριακή από τις 7 το πρωί ως τη λήξη του Μαραθωνίου. Για το λόγο αυτό, δρομολογεί 2 επιπλέον συρμούς σε καθεμιά από τις 3 γραμμές του μετρό.
Στη γραμμή 6 του τραμ «Πικροδάφνη - Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛΑΣ, από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου ως τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Φιξ».
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




