Γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς
Ανοίγει ο δρόμος για διώξεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξελίξεις καταγράφονται σχετικά με τη γυναικοκτονία της Κυριακής, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων τον Απρίλιο που σόκαρε την κοινή γνώμη.
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς
Ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση φαίρεται να έχει καταλήξει σε συμπεράσματα για τα όσα δεν έκαναν οι αστυνομικοί τη νύχτα της στυγερής δολοφονίας. Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις από τους τέσσερις αστυνομικούς.
Ανάμεσα στους αστυνομικούς είναι ο σκοπός που εκτελούσε υπηρεσία στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων αλλά και ο τηλεφωνητής που απάντησε στην κλήση της κοπέλας για βοήθεια και που της είπε πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».
Όταν ληφθούν οι καταθέσεις, ανοίγει ο δρόμος για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος των εμπλεκόμενων.
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




