Κοζάνη: Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο 17χρονος που κατέρρευσε ενώ έκανε πατίνι
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μάχη για τη ζωή του δίνει o 17χρονος στην Κοζάνη, που έπεσε από το πατίνι. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.
Πίστευαν ότι λιποθύμησε
«Αυτόπτης μάρτυρας πρόσεξε ότι το αγόρι κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα, για την ακρίβεια με ταχύτητα βηματισμού και ξαφνικά λιποθύμησε και έπεσε κάτω. Οι συνάδελφοι επειδή είχαν την πληροφορία για την πτώση κινήθηκαν βάσει πρωτοκόλλου να φροντίσουν πολυτραυματία. Όταν έβαλαν το παιδί σε σανίδα κινητοποίησής, διαπίστωσαν ότι δεν αναπνέει και τελικά φάνηκε ότι ήταν ανακοπή και όχι λιποθυμία», είπε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Σαραφίδης, πρόεδρος εργαζομένων Κοζάνης.
Ο 17χρονος είναι διασωληνωμένος σε ΜΕΘ. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε επισκεφτεί νοσοκομείο επειδή αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά οι εξετάσεις δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα.
Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο
Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



