Άνοιξαν οι ουρανοί: Σφοδρή βροχόπτωση στην Αθήνα
Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο αττικός ουρανός συννέφιασε και η δυνατή νεροποντή έχει μετατρέψει σε μια απέραντη λίμνη την πόλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Πυροσβεστική ήδη έχει δεχτεί κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ και η Τροχαία είναι σε επιφυλακή, καθώς η κατάσταση στους δρόμους, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις και για αύριο Παρασκευή, αλλά και για το σαββατοκύριακο, καθώς αναμένεται άστατος καιρός.
Συγκεκριμένα, αύριο η Παρασκευή, αλλά και το σαββατοκύριακο δεν ενδείκνυται για πολλά σχέδια. Αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια προβλέπει η ΕΜΥ, με τοπικές βροχές ειδικά στα νότια και νησιωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Νεφώσεις το πρωί στην Αττική και βροχές στα ανατολικά. Μέσα στη μέρα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Βροχές και στη Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Ιδιες θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και το σαββατοκύριακο. Βροχές το Σάββατο κυρίως στη νότια Ελλάδα και την Κρήτη. Οι άνεμοι στα 5 και 6 μποφόρ. Βροχές και την Κυριακή στα νότια, λιακάδα στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι και ανατολικοί, 4 – 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




