Αιγιαλεία: Γυναίκα ταμπουρώθηκε στο σπίτι με τον γιο της
Έγινε αντιληπτή να κρατά μαχαίρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Αιγείρα Αιγιαλείας, για γυναίκα που βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική έξαρση και ταμπουρώθηκε στο σπίτι της μαζί με το 16χρονο παιδί της.
Έγινε αντιληπτή να κρατά μαχαίρι
Η 50χρονη όπως υποστήριξε ο σύζυγός της ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ήταν εκείνος που κάλεσε στην Αστυνομία, παρά τις προσπάθειες του να μπει στο σπίτι, η γυναίκα του δεν τον άφηνε, λέγοντας πως θέλει να μείνει μόνη με το παιδί της. Μαλιστα, έγινε αντιληπτή, να κρατά μαχαίρι.
Στο σημείο έσπευσαν η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγλήματος (ΟΠΚΕ) και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, από την Πάτρα. Λήξη συναγερμού σήμανε μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων, στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης 12/11/2024, μετα από επέμβαση Αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr με Εισαγγελική εντολή, διετάχθη ο εγκλεισμός της γυναίκας στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα δεν είχε απασχολήσει και δεν έφερε ιατρικό ιστορικό ψυχιατρικής φύσεως.
«Όργιο» παρανομιών με botox, υαλουρονικό και βλαστοκύτταρα: Τι βρήκε το MedWatch - Έρευνες για Πατούλη και Καρυστιανού
«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι αποκάλυψε νοσηλεύτρια του ιατρείου που κατέθεσε πρώτη φορά
Υγρά απόβλητα εταιρείας στη Μεταμόρφωση κατέληγαν στον Κηφισό - Συνελήφθη 55χρονος
AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



