Αμαλιάδα: Η 24χρονη παραδέχεται πως έπεσε σε αντιφάσεις - «Έπεσαν όλοι πάνω μου»
Αποφασισμένη να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποφασισμένη να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου, που βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για τους μυστηριώδεις θανάτους 5 παιδιών στην Αμαλιάδα όσο βρίσκονταν υπό την επίβλεψη της.
«Θέλω να δουλέψω, να ησυχάσω. Αυτό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μου έκανε κακό, γιατί έπεφτα σε αντιφάσεις. Θα περιμένω ό,τι είναι από τις αρχές και τους δικηγόρους μου» είπε, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.
«Θα απολογηθώ μόνο στις καταθέσεις μου»
Ερωτηθείσα γιατί έπεσε σε αντιφάσεις, εφόσον είναι αθώα, όπως υποστηρίζει, η Ειρήνη Μουρτζούκου απάντησε «γιατί έπεφταν όλοι πάνω μου να με βγάλουν φονιά χωρίς κανένα στοιχείο. Κουράστηκα. Όλοι θυμήθηκαν κάτι μετά από 1-2-10 χρόνια. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν, θα απολογηθώ στις καταθέσεις μου».
«Από εδώ και πέρα θα απαντά η δικηγόρος μου» συνέχισε στο ίδιο ύφος η 24χρονη καλώντας όσους ασχολούνται με την υπόθεση της Αμαλιάδας «να μην κοιτούν τι έγινε πριν. Μας ενδιαφέρει τι έγινε με τα παιδιά και όχι τι έκανε στην προσωπική της ζωή η Μουρτζούκου. Αυτό που κάνουν είναι κουτσομπολιό».
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



