Ηράκλειο: Συνελήφθη 28χρονος για κλοπή ύψους 10.000 ευρώ
Ο 28χρονος μπήκε σε αποθήκη επιχείρησης και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη, το μεσημέρι σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου 28χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για κλοπή.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες, χθες το βράδυ ο 28χρονος μπήκε σε αποθήκη επιχείρησης και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ.
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητό του, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονική συσκευή της οποίας την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ στη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, αλλά και την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε διάπραξη την εν λόγω κλοπή.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



