Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο ιερέας που χαστούκισε την κόρη του
Το δικαστήριο μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού αποφάσισε να αθωώσει τον ιερέα για την κατηγορία που του είχε αποδοθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 40χρονος ιερέας που κατέστη κατηγορούμενος ύστερα από καταγγελία της 17χρονης κόρης του ότι την ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι τους, σε χωριό της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη ενώπιον ανηλίκου μέλους της οικογένειας.
Το δικαστήριο μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού αποφάσισε να αθωώσει τον ιερέα για την κατηγορία που του είχε αποδοθεί.
Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, διότι προηγουμένως η 17χρονη τον είχε απειλήσει με κουζινομάχαιρο και προσπάθησε να τον πνίξει, ενώ ο ίδιος την είχε απωθήσει. Για το λόγο αυτό μήνυσε την κόρη του, η οποία συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




