Ηλεία: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγόσκυλο - Ισχυρίστηκε πως επιτέθηκε σε κατσίκα
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ έχει προκαλέσει ο θανάσιμος πυροβολισμός κυνηγετικού σκύλου από κτηνοτρόφο στην περιοχή της Μίνθης Ζαχάρως, στην Ηλεία, το πρωί του περασμένου Σαββάτου.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια κυνηγιού και όπως κατήγγειλαν οι κυνηγοί που ήταν παρόντες και υπέβαλλαν μήνυση, ο δράστης σκότωσε το σκυλάκι εξ επαφής.
Τι αναφέρει κυνηγός
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Άγριος, μέλος της ομάδας κυνηγών και του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως, ανέφερε πως οι κυνηγοί διαπίστωσαν μέσω του ενσωματωμένου GPS ότι ο κυνηγετικός σκύλος, ακριβής ράτσας, σταμάτησε ξαφνικά να κινείται.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο και είδαν τον σκύλο νεκρό και έναν κτηνοτρόφο με όπλο στα χέρια.
Τι ισχυρίστηκε ο κτηνοτρόφος
Ο ίδιος αρνήθηκε πως είχε σχέση με το συμβάν, ωστόσο σε δεύτερο χρόνο παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι πυροβόλησε τον σκύλο επειδή επιτέθηκε σε κατσίκα του κοπαδιού του.
Από την πλευρά τους οι κυνηγοί το διαψεύδουν κατηγορηματικά επικαλούμενοι το GPS που έφερε ο σκύλος, το οποίο και αποτυπώνει την πορεία του με ακρίβεια.
Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



