Τασούλας για αστυνομικό της Βουλής: Η σύζυγός του τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση των 4 παιδιών του
Στην αρχή της θητείας του έφερε όπλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αλληλουχία των γεγονότων με τον αστυνομικό που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία εξήγησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Ειδικότερα, όπως εξήγησε ο συγκεκριμένος αστυνομικός μετατάγει στην ΥΑΒΕ στις αρχές του 2019 και στις 19 Νοεμβρίου συνελήφθη εντός του χώρου της Βουλής, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Ο ίδιος, που ενώ στην αρχή της θητείας του έφερε όπλο, ενώ μετά από ψυχιατρική εξέταση φέρεται να του το πήραν, καταδικάστηκε και μάλιστα φέρεται να είπε στη μητέρα του ότι θα αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να τον αναζητήσει και να τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο του Στρατού.
Η σύζυγος του, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής, προχώρησε σε νέες καταγγελίες σε βάρος του, και συγκεκριμένα για σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων παιδιών τους. Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του καταγγελλόμενου, ο οποίος παραμένει στο ψυχιατρείο του Στρατού, φέρεται να είναι έγκυος στο πέμπτο παιδί τους.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




