Κρήτη: Θρήνος για τη μικρή Μαρία Παρασκευή - «Έσβησε» σε ηλικία 2 ετών
Θλίψη για το μικρό κορίτσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Πανασός Γόρτυνας στο Ηράκλειο της Κρήτης, λόγω του θανάτου της Μαρίας - Παρασκευής, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 2 ετών.
Η οικογένεια της μικρής, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχουν βυθιστεί στο πένθος, με την εξόδιο ακολουθία να τελείται την Τετάρτη (4/12) στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η μικρούλα έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και οι δικοί της αύριο θα της πουν το τελευταίο αντίο.
Διαβάστε ακόμη
Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για τη Μικρασιατική Καταστροφή: «Προχώρησε σε μαζικές σφαγές και καταστροφές»
«Φωτιές» ανάβει η συζήτηση για το επίδομα ανεργίας: Οι διαφορετικές απόψεις στο «γαλάζιο» εσωτερικό και τα πυρά της αντιπολίτευσης
Μαζωνάκης: Alert για πιθανή θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης - Το διαγραμμένο βίντεο της γιατρού και οι καταγγελίες για την αδρεναλίνη
Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό: Δυσχέρεια στην κυκλοφορία - Εικόνες από το σημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



