Χλωρίνη ήπιε ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία Τοπαλούδη
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο ήπιε χλωρίνη το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται.
Όπως μεταδίδει το star.gr, ο κατηγορούμενος ήπιε χλωρίνη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη φυλακή.
Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, δεν έχει κλείσει. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο αστυνομικός, στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το 2017 για τον βιασμό της, δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία. Ο ίδιος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά βιντεοσκόπηση και έκανε, όπως είπε, ότι μπορούσε για να την βοηθήσει.
Η έρευνα έχει διαταχθεί από τις 22 Φεβρουαρίου μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας Ρόδου.
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



