Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: 39χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί
Νέα γυναικοκτονία καταγράφεται στη χώρα λίγο πριν την εκπνοή του 2024🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα γυναικοκτονία καταγράφεται στη χώρα λίγο πριν την εκπνοή του 2024. Πιο συγκεκριμέβα 39χρονος άνδρας κάλεσε το 100, λέγοντας ότι σκότωσε τη σύζυγο του με το σφυρί.
Στο διαμέρισμα του ζευγαριού στους Αμπελόκηπους μετέβη η Άμεση Δράση, εκεί βρήκαν τον 39χρονο που τους οδήγησε στο πατάρι.
Στην οικία επικρατούσε έντονη δυσοσμία και πράγματι στο πατάρι οι αστυνομικοί βρήκαν μεγάλες μαύρες σακούλες. Για τα ευρήματα τους ειδοποίησαν την ασφάλεια, που τους ζήτησε να μην πειράξουν τίποτα μέχρι να μεταβούν.
Το χρονικό της δολοφονίας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άγρια έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο 39χρονος σκότωσε την γυναίκα με σφυρί στο κεφάλι και την έκρυψε σε μαύρες σακούλες στο πατάρι. Μετά από μια εβδομάδα που ζούσε με το πτώμα της γυναίκας στο πατάρι τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Στο διαμέρισμα έσπευσε η Αστυνομία και ο δράστης δήλωσε ότι το πτώμα βρίσκεται στο πατάρι.
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



