Ιωάννα Παλιοσπύρου: Διεκόπη η δίκη για τις 16 Ιανουαρίου
Διεκόπηκε η δίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Για τις 16 Ιανουαρίου διεκόπη η δίκη στο Εφετείο για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.
Διεκόπηκε η δίκη
Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου άνοιξε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε το παρών στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη, από την άλλη πλευρά η κατηγορουμένη αιτήθηκε αναβολή εξαιτίας της απουσίας του συνηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου.
Σε έγγραφο που προσκομίστηκε στο δικαστήριο, ο ποινικολόγος αναφέρει: «Δυστυχώς αναχώρησα για σοβαρό οικογενειακό θέμα εκτάκτως. Ζητώ αναβολή το συντομότερο δυνατό. Το δικαστήριο σας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα με διακοπή για τη διαδικασία της εξαίρεσης των ενόρκων».
Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για 16 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται, πως σε πρώτο βαθμό η δράστιδα είχε καταδικαστεί σε 15 έτη κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



