Τρίκαλα: Βίντεο πριν τον θάνατό του είχε ανεβάσει ο 15χρονος
Ο 15χρονος έκανε παρκούρ με τους φίλους του στην ταράτσα του σπιτιού του όταν παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό
Ο 15χρονος μαθητής του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων έπεσε από την ταράτσα της 4όροφης οικοδομής όπου ζούσε με την οικογένειά του την ώρα που γυμνάζονταν με τους φίλους του.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες μιλούν για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.
Δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία πτώση ο 15χρονος πόσταρε και ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο instagram.
Η σχετική φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το trikalavoice.gr

Διαβάστε ακόμη
Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
«Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



