Αναστάτωση στο μετρό Θεσσαλονίκης: Συρμός ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης – Επιβάτες περπατούσαν στη σήραγγα
Μετρό Θεσσαλονίκη: Διακοπή της μετακίνησης προς ανατολικά λόγω βλάβης σε συρμόΑκινητοποιήθηκε συρμός και οδήγησε σε αναστάτωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σταμάτησαν να κυλούν τα τρένα στις ράγες του Μετρό Θεσσαλονίκης για τουλάχιστον 10 λεπτά, με τους συρμούς να ακινητοποιούνται. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι συρμοί σταμάτησαν στους σταθμούς όπου βρίσκονταν και δεν κινούταν τίποτα, με τους επιβάτες να αναμένουν στις αποβάθρες.
Βίντεο
Σε βίντεο που δημοσίευσε επιβάτιδα στα κοινωνικά δίκτυα επιβάτιδα του μετρό φαίνεται να προχωράει μαζί με άλλους επιβάτες, παράλληλα με τις γραμμές του μετρό, προκειμένου να φτάσουν στον σταθμό Φλέμινγκ. Από εκεί ανέβηκαν στην αποβάθρα κι από εκεί στην επιφάνεια. Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη, έμειναν μέσα στο συρμό ένα τέταρτο με κλειστές πόρτες.
Στη συνέχεια άνοιξαν οι πόρτες και εργαζόμενη τους καθοδήγησε με τα πόδια στις σήραγγες μέχρι το σταθμό Φλέμινγκ. Σύμφωνα με ενημέρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης «λόγω τεχνικού προβλήματος, τα δρομολόγια από σταθμό Νέα Ελβετία μέχρι σταθμό Πανεπιστήμιο διεξάγονται μόνο μέσω της τροχιάς 1».
Η κίνηση ξεκίνησε και πάλι περίπου στις 18:15, σύμφωνα με το makthess.gr.
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



