Επιβάτης των ΚΤΕΛ πιάστηκε με δύο βαλίτσες γεμάτες κλοπιμαία και χρηματικό ποσό στα εσώρουχο του
Του είχαν στήσει μπλόκο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπλόκο έστησαν οι Αρχές στα διόδια των Αφιδνών, ώστε να περάσουν χειροπέδες σε 35χρονο, που επιχείρησε να διαφύγει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν την πληροφορία ότι σε λεωφορείο το οποίο κινείται από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα άτομο το οποίο κρίνεται ύποπτο. Κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι ο άνδρας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη κουβαλούσε μαζί του δύο βαλίτσες γεμάτες κλοπιμαία.
Τι βρέθηκε στην κατοχή του
Τον οδήγησαν στο ΑΤ Ωρωπού, όπου τον υπέβαλαν σε δεύτερο έλεγχο κατά τον οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσώρουχό του –φορούσε και μία πάνα ακράτειας- 1. 280 ευρώ.
Στις βαλίτσες του βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο ηλεκτρικά πατίνια, κινητά τηλέφωνα, λαθραία τσιγάρα, μπουκάλια με ελαιόλαδο, φορτιστές.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




