Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: Πέθανε ο δημοσιογράφος – Το βιογραφικό και η πορεία του
«Έφυγε» μόλις στα 62 του χρόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξαφνικά και άδικα έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όσους συνεργάστηκαν μαζί του.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με θλίψη ανακοινώνει την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου του Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.
Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος γεννήθηκε στο Αβραμιό Μεσσήνης το 1962. Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ξεκίνησε να εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ομάδα». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Φλόγα», «Πρώτη», «Εξόρμηση», «Ρεκόρ», «Νίκη», «Αθλητική Ηχώ», στην οποία διετέλεσε διευθυντής και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 5».
Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος εργάστηκε με συνέπεια και ευσυνειδησία καταφέρνοντας να διακριθεί στο δημοσιογραφικό επάγγελμα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγο και τις αγαπημένες του κόρες Νικολέττα και Φωτεινή.
Τα στοιχεία της κηδείας του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση από την ΕΣΗΕΑ.
Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» - Τι υποστήριξε στη μαραθώνια απολογία του
Αποκάλυψη στο OPEN για Τέμπη - «Ο γιος μου έχει επίσημα δηλωμένες δύο διαφορετικές αιτίες θανάτου»
«Τύμπανα πολέμου» πάνω από το Ιράν: Πώς Τραμπ και Νετανιάχου στρώνουν το έδαφος για επίθεση
Σκουπίδια από τον Καναδά της δεκαετίας του 1960 ξεβράζονται σε ακτές της Σκωτίας - Το παράξενο φαινόμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




