Δολοφονία στην Καλαμάτα: Πατέρας τριών παιδιών το θύμα – Σοκ από τη βιαιότητα του εγκλήματος
Ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ,έρχονται στη δημοσιότητα. Το 52χρονο θύμα, είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ δράστης ένας 35χρονος τουρκικής καταγωγής που εργαζόταν για τον 52χρονο.
Πολλαπλά χτυπήματα
Ο 52χρονος και ο καθ’ ομολογίαν δράστης βρίσκονταν στη βεράντα του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου, ενώ εκείνη την ώρα υπήρχαν εργάτες σε άλλο όροφο του κτηρίου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 35χρονος εργάτης επιτέθηκε στον 52χρονο με μαχαίρι και του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα: Ο δράστης κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον λαιμό, την ωμοπλάτη, το χέρι και το πόδι του θύματος.
Ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς το μεσημέρι, ομολογώντας το έγκλημά του. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι που υποδείχθηκε από τον δράστη ως το φονικό όπλο. Φέρεται να απέδωσε την πράξη του σε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα. Μάλιστα, ερευνάται αν οι διαφορές αυτές ήταν οικονομικής φύσεως.
Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ σε πολεοδομίες της Αττικής: Έξι συλλήψεις για «γρηγορόσημο» - Βρήκαν 400.000 ευρώ
Σάλος με Χέγκσεθ: Ο Αμερικανός υπουργός πήγε επίσημο ταξίδι στη Γαλλία με τη σύζυγο και έξι από τα παιδιά τους
Θα έδινες 2.000 ευρώ για έναν καλύτερο ύπνο; Η βιομηχανία που γεννήθηκε από την καταπίεση των ανθρώπων
Τι άλλο θα δούμε; Σκύλος με 1,5 εκατ. followers πουλήθηκε για 26 δολάρια, σφαγιάστηκε και φαγώθηκε σε εστιατόριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



