Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Αχαΐα
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Αχαΐα, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, συλλαμβάνοντας τέσσερα άτομα έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές του νομού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν πραγματοποιήσει από τον περασμένο Αύγουστο, 150 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, διακινώντας 145,5 γραμμάρια κοκαΐνης και 12 γραμμάρια κάνναβης, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 10.300 ευρώ.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν 690 γραμμάρια κοκαΐνης, 42,1 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 6.250 ευρώ.
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.
Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη
Νέα παρέμβαση Τραμπ: «Ιράν και Ισραήλ πρέπει και θα κάνουν συμφωνία - Make the Middle East Great Again»
«Μου χρωστάνε την ελευθερία μου»: Επιστολή Ρωμανού από τη φυλακή
Λένα Πλάτωνος στο ethnos.gr: «Οι άνθρωποι έχουν γίνει τρομακτικά επιθετικοί - Ο φασισμός έχει εισχωρήσει μέσα στα σχολεία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr