Ενδοοικογενειακή βία: Συνελήφθη και δεύτερος αστυνομικός της Βουλής
Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται «στο φως»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται «στο φως», με κατηγορούμενο έναν αστυνομικό που υπηρετεί στη Βουλή και θύμα την πρώην σύζυγό του.
To χρονικό
Η γυναίκα υπέβαλε στις 21 Δεκεμβρίου μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, καταγγέλλοντας περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και απειλές. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, οι απειλές εναντίον της είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2019, με την κατάσταση να επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Ο αστυνομικός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αγίας Παρασκευής και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή για περαιτέρω διαδικασίες.
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button στο κινητό της τηλέφωνο για την προστασία της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ζήτησε να μεταφερθεί σε δομή υποστήριξης θυμάτων.
Εκτός χώρου της Βουλής η σύλληψη
Σύμφωνα με πηγές της Βουλής, η ΕΛΑΣ, ενημέρωσε την Υπηρεσία Ασφάλειας Βουλής για το περιστατικό και την μήνυση κατά του αστυνομικού χθες Σάββατο αργά το απόγευμα προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, γι’ αυτό η σύλληψη έγινε εκτός χώρου της Βουλής από την ΕΛΑΣ.
Όπως ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι, απο σήμερα πρωί ο συγκεκριμένος αστυνομικός τέθηκε εκτός Βουλής, ενώ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Οι συγγενείς ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη: «Να μάθουμε γιατί καταστράφηκαν βίντεο»
Ήχησε το 112 στην Αττική: «Περιορίστε τις μετακινήσεις» - Live η πορεία της κακοκαιρίας Erminio
Ισραήλ: Νόμος του κράτους ο απαγχονισμός Παλαιστινίων - Οι καταγγελίες της Ευρώπης και η στάση της Ελλάδας
Όλες οι πρεμιέρες του Απριλίου στο Netflix - Επιστροφές, νέες σειρές και μεγάλες παραγωγές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



