Κρήτη: Απολογείται ο 61χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τη 13χρονη κόρη του
Το κορίτσι βρήκε πριν από μήνες τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία δύο χρόνια στα χέρια του πατέρα της
Απολογείται ο 61χρονος από την Κρήτη, που κατηγορείται ότι βίαζε τη 13χρονη κόρη του. Το κορίτσι βρήκε πριν από μήνες τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία δύο χρόνια στα χέρια του πατέρα της.
Με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στην παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου υποστηρίζεται από εξειδικευμένη ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.
Ο κατηγορούμενος είχε την προσωρινή επιμέλεια της 13χρονης καθώς η μητέρα βρισκόταν στο εξωτερικό.
Διαβάστε ακόμη
«Υψηλής τεχνολογίας επιθετικό όπλο»: Θρίλερ με το drone στη Λευκάδα - Τι λέει ο ψαράς που το βρήκε
Τέλος ιστοσελίδα με πάνω από 20.000 βίντεο βιασμών αναίσθητων γυναικών: Η έρευνα του CNN που τη «γκρέμισε»
Πώς… ο Πούτιν και ο πόλεμος χάλασαν την Πρωτομαγιά: Πόσο μπορεί να επηρεάσει τα καιρικά φαινόμενα ανθρώπινος παράγων
Metallica: «Ξύπνα, Αθήνα», μας λένε σε πρωινή ανάρτησή τους - Είμαστε όλοι ξύπνιοι και... πολύ ψύχραιμοι!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



