Κιλκίς: Εργάτης έπεσε από τη σκεπή σχολείου κατά τη διάρκεια εργασιών και σκοτώθηκε
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κιλκίς όταν εργάτης κατέπεσε από τη σκεπή του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού και τραυματίστηκε θανάσιμα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κιλκίς όταν εργάτης κατέπεσε από τη σκεπή του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Το χρονικό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, o άτυχος 62χρονος εργάτης από τον Καμπάνη του Κιλκίς κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης του ξύλινου σκελετού της σκεπής του δημοτικού σχολείου της περιοχής που είχε υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά, και ενώ πατούσε σε καδρόνια, ένα από αυτά έσπασε και έπεσε με το κεφάλι στο δάπεδο.
Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από τα μέλη του ασθενοφόρου το οποίο κατέφθασε από το Νοσοκομείο Κιλκίς.
Επί τόπου έφτασε επίσης ανακριτικό της αστυνομίας για να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Σημειώνεται ότι στο κτήριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου στο οποίο στεγαζόταν και χρησιμοποιούσε για τις εκδηλώσεις ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλατιανού εκδηλώθηκε πυρκαγιά το βράδυ της Τρίτης 26 Νοεμβρίου 2024.
Τότε εταιρεία αποφάσισε να αναλάβει εξ ιδίων την αποκατάσταση τόσο της σκεπής όσο και των λοιπών καταστροφών στο κτήριο.


Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, στη «σκιά» του σκανδάλου με τις πολεοδομίες
Δεύτερη μέρα ρατσιστικού πογκρόμ στο Μπέλφαστ: Μάχες με την αστυνομία - 27 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Τον μαχαίρωσαν 25 φορές με σπασμένο γυαλί: Η «τιμωρία» φυλακισμένων σε άνδρα που σκότωσε τη 2χρονη κόρη του
Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα στο θρυλικό Αζτέκα με Μεξικό - Νότια Αφρική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



