Καλάβρυτα: Το αδιαχώρητο στο χιονοδρομικό κέντρο και στους δρόμους - Φωτογραφίες
Στο χιονοδρομικό δεν «έπεφτε καρφίτσα», ούτε και σήμερα Κυριακή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
To αδιαχώρητο επικρατεί στα Καλάβρυτα όλες τις ημέρες των εορτών αφού καθημερινά κατακλύζονται από χιλιάδες επισκέπτες.
Στο χιονοδρομικό δεν «έπεφτε καρφίτσα», ούτε και σήμερα Κυριακή, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν κατάφεραν να φτάσουν στις εγκαταστάσεις του, από «απαγορευτικό» στα οχήματα λόγω πληρότητας.
Οι λάτρεις του σκι απολαμβάνουν τον Χελμό και τις υποδομές του, που έχουν ήδη εκσυγχρονιστεί και αποτελούν τον βασικό τους προορισμό, σύμφωνα με το kalavrytanews.
Σημαντική η τόνωση της τοπικής οικονομίας λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας κατά την εορταστική περίοδο, ενώ και η συνέχεια αναμένεται δυναμική, με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων να έχει προγραμματίσει πολλά event και δράσεις για το επόμενο διάστημα, που θα αναζωογονήσει τις επιχειρήσεις.
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων στο Χαλάνδρι - Διεθνής διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



