Έκρηξη τα ξημερώματα σε ΑΤΜ στον Γέρακα
Λίγο μετά τις 3🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που ήταν τοποθετημένο σε πρόσοψη σουπερμάρκετ στον Γέρακα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν με τροχό τον ρολό του ΑΤΜ, στη συνέχεια επιχείρησαν με έκρηξη να αφαιρέσουν την κασετίνα με τα χρήματα αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι δράστες όμως δεν πτοήθηκαν και αφού παραβίασαν την είσοδο του σουπερ μάρκετ προσπάθησαν να διαρρήξουν το ΑΤΜ από την εσωτερική πλευρά του που βρίσκονταν εντός του καταστήματος. Και αυτή όμως η προσπάθεια τους ήταν αποτυχήμενη και έτσι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Διαβάστε ακόμη
Live εξελίξεις: Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη - Οι ΗΠΑ λένε πως τις επόμενες ώρες ο ιρανικός εναέριος χώρος θα είναι υπό τον έλεγχό τους
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



