Κρίσεις αστυνομίας 2025: Αντικαθίσταται ο διοικητής της αντιτρομοκρατικής
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σαρωτικές αλλαγές σε καίριες υπηρεσίες της αστυνομίας φέρνουν οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Ελευθέριος Χαρδαλιάς αντικαθίσταται έπειτα από 25 έτη υπηρεσίας.
Σύμφωνα με πηγές της Κατεχάκη, πιθανόν μετακινείται στον Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου. Την θέση του ενδέχεται να πάρει ο διοικητής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Μιλτιάδης Σιάφης.
Ο «εκλεκτός» που έχει προταθεί για την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά την προαγωγή του πρώην διοικητή της Παναγιώτη Πούπουζα, είναι ο διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», Γιάννης Δημητρακόπουλος, ωστόσο αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να περάσει από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Πώς η επιβολή δασμών από τον Τραμπ θα πλήξει την Ελλάδα αλλά και τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο;
Ο Τριαντόπουλος στην προανακριτική οι 11 αντάρτες της ΝΔ, η αλλαγή εν πτήσει και τα αγγούρια του χειμώνα
Αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: 100 ευρώ για κάθε στρατιωτικό ανά μήνα - Πώς διαμορφώνεται το νέο μισθολόγιο
Τα… μέτωπα που θέλει να κλείσει η κυβέρνηση - Ποιες κινήσεις δρομολογούνται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr