Κρίσεις αστυνομίας 2025: Αντικαθίσταται ο διοικητής της αντιτρομοκρατικής
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σαρωτικές αλλαγές σε καίριες υπηρεσίες της αστυνομίας φέρνουν οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Ελευθέριος Χαρδαλιάς αντικαθίσταται έπειτα από 25 έτη υπηρεσίας.
Σύμφωνα με πηγές της Κατεχάκη, πιθανόν μετακινείται στον Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου. Την θέση του ενδέχεται να πάρει ο διοικητής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Μιλτιάδης Σιάφης.
Ο «εκλεκτός» που έχει προταθεί για την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά την προαγωγή του πρώην διοικητή της Παναγιώτη Πούπουζα, είναι ο διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», Γιάννης Δημητρακόπουλος, ωστόσο αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να περάσει από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Καθηγητής Ιστορίας ΑΠΘ: Ανεκτίμητης αξίας οι φωτογραφίες με τους εκτελεσθέντες στην Καισαριανή - Δεν υπάρχει φόβος στα πρόσωπά τους
Το παρασκήνιο της διαγραφής Παρασκευαΐδη, ο συνεργάτης του Τσίπρα που νιώθει άβολα και η έκπληξη με Πλεύρη στον Δήμο Αθηναίων
Κομμένα δρομολόγια του σιδηρόδρομου στην περιφέρεια και υπολειτουργία του Αθήνα - Θεσσαλονίκη παρά τα 62 εκατ. ευρώ
Στην Αργεντινή τα εργασιακά δικαιώματα «κόπηκαν» από το πριόνι του Μιλέι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




