Επίθεση σε ανήλικους στον Άλιμο: «Θα μπορούσε να μείνει στον τόπο»
«Με χτυπούσαν με το σιδερένιο γκλοπ»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει κάποιος και στον τόπο δηλαδή. Με δώδεκα ράμματα στο κεφάλι … Δεν είναι μικρή υπόθεση» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του ανήλικου που χτυπήθηκε με μανία σε πάρκο στην περιοχή του Αλίμου.
«Με χτυπούσαν με το σιδερένιο γκλοπ»
Μιλώντας στο STAR ένα θύμα της επίθεσης «Εμφανιστήκαν από το πουθενά. Άρχισαν να βρίζουν και να βαράνε σε ψαχνό με σιδερένια πτυσσόμενα γκλοπ. Φορούσαν σκούρα ρούχα και φουλ φέις. Προσπάθησα να αμυνθώ με αποτέλεσμα να πάθω κάταγμα στο δεξί μου χέρι. Με χτυπούσαν με το σιδερένιο γκλοπ στο κεφάλι, χρειάστηκε να κάνω 12 ράμματα».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος της περιοχής, Ανδρέας Κονδύλης, υποστήριξε ότι από μια τόσο βίαιη επίθεση θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και νεκρός.
«H επίθεση έγινε με τρόπο βίαιο και επικίνδυνο για τη ζωή των παιδιών. Διότι όταν χτυπάς με σίδερο στο κεφάλι επανειλημμένα έναν άνθρωπο είναι πιθανό ακόμα και να χάσει τη ζωή του», σχολιάζει στην κάμερα του STAR o δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Σύμφωνα, πάντως, με μαρτυρίες στην περιοχή γίνονται συχνά συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων.
Οι αντιδράσεις της Αθήνας για F-35 και casus belli - Πώς «διαβάζει» την επόμενη ημέρα στα ελληνοτουρκικά
Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο F-16 στη Ζάκυνθο: Ο χειριστής τρέχει να απομακρυνθεί
«Συγγνώμη για την αμφίεση»: Όταν ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε με ρούχα για τένις σε εκδήλωση
Η πάθηση που νομίζατε ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά 96 εκατ. άνθρωποι θα διαγνωστούν με αυτήν τα επόμενα 25 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



