Μετρό Θεσσαλονίκης: Δεν έχουν τέλος οι παλινωδίες - Χάλασαν κυλιώμενες σκάλες και ακυρωτικά μηχανήματα στη Νέα Ελβετία
Δεν λειτουργούν σωστά οι κυλιόμενες σκάλες και τα ακυρωτικά μηχανήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για ακόμα μια φορά εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι κυλιόμενες σκάλες και τα ακυρωτικά μηχανήματα των εισιτηρίων στο Μετρό Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στον σταθμό Νέα Ελβετία.
Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, οι κυλιόμενες σκάλες δεν λειτουργούν, γεγονός που δυσχεραίνει όσους θέλουν να μεταβούν στο σταθμό, για να χρησιμοποιήσουν το μετρό. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς και τα ακυρωτικά μηχανήματα για τα εισιτήρια δεν λειτουργούν σωστά, με τις πόρτες να είναι ανοικτές.
Αρκετοί επιβάτες εισέρχονται, χωρίς να ακυρώνουν το εισιτήριο τους, με τους φύλακες που υπάρχουν στον χώρο, να τους ζητούν την επικυρωσή τους.
Διαβάστε ακόμη
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



