Ενότητες στο άρθρο: 📌 Στο 97% η υγρασία
Ομίχλη και αιθαλομίχλη «πνίγουν» το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων
Ο συνδυασμός ομίχλης και αιθαλομίχλης έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρά
Ο συνδυασμός ομίχλης και αιθαλομίχλης έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρά στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.
Η τελευταία μέτρηση, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής έδειξε οι 140 μικρογραμμάρια μικροσωματιδίων την ατμόσφαιρά, όταν το επιτρεπόμενο όριο είναι το 50.
Στο 97% η υγρασία
Την ίδια ώρα στο λεκανοπέδιο η υγρασία να αγγίζει το 97%. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μεγάλη επιβάρυνση στην ευρύτερη περιοχή και στην ζωή των κατοίκων του νομού Ιωαννίνων που βιώνουν μια κατάσταση εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Διαβάστε ακόμη
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι πρώτες απώλειες για τις ΗΠΑ - Πολύνεκρη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ενεργοποιήθηκε το «Iron Dome»
«Πόλεμος» Σαμαρά - Μαξίμου: Η Chevron, το «κλειδί» του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το σχέδιο για το νέο κόμμα
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



