Τέμπη - «Δεν έχω οξυγόνο»: Η φωνή όλων σήμερα γίνεται ένα - Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις σε πάνω από 100 πόλεις της Ελλάδας
Σήμερα οι οικογένειες των θυμάτων αλλά και η κοινωνία ολόκληρη ζητούν επιτέλους Δικαιοσύνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Δεν έχω οξυγόνο»: Αυτή η φράση ακούγεται παντού σήμερα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου, σχεδόν δύο χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Σήμερα οι οικογένειες των θυμάτων αλλά και η κοινωνία ολόκληρη ζητούν επιτέλους Δικαιοσύνη.
Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε πάνω από 100 πόλεις της Ελλάδας ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα υπάρξουν και σε πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι στις 12:00 στο Σύνταγμα. Παράλληλα, ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται -μεταξύ άλλων- και σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα Λαμία, Ηράκλειο και Αλεξανδρούπολη.
Διαβάστε ακόμη
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



